Η Εlampsis δραστηριοποιείται επίσης στα ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς θυρών.

www.elampsis.gr/rola-gkarazoportes

  Η Elampsis Ενεργειακά Συστήματα Α.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την υλοποίηση έργων, τα οποία αφορούν στην εγκατάσταση ενεργειακών συστήματων. Στις εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα (ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, τα οποία μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε την μέγιστη απόδοση της εγκατάστασης και συνεπώς το μεγαλυτερο δυνατό κέρδος για τον επενδυτή.

sxediasmos meletes
Η επίσκεψη στο χώρο σας γίνεται από μηχανικούς έμπειρους και εξειδικευμένους στον σχεδιασμό οικιακών ενεργειακών συστημάτων και η μελέτη της εγκατάστασης υλοποιείται λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κτιρίου σας. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγουμε την καλύτερη δυνατή χωροθέτηση των εγκαταστάσεων και τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε το ενεργειακό σύστημα να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση και διάρκεια καλής λειτoυργίας. Οι εγκαταστάσεις μας υλοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία με αρκέτα μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση οικιακών ενεργειακών συστημάτων, πάντοτε σεβόμενοι τον χώρο σας και τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

  • Σχεδιασμός - διαστασιολόγηση του συστήματος.
  • Εκπόνηση των απαραίτητων μελετών και διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών για την αδειοδότηση του έργου.

 Η εταιρεία μας με την υποδομή της και τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία ή ιδιώτη. Δίνοντας έμφαση στην ενημέρωση γύρω από τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους, προσεγγίζει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις της αγοράς και τις επιθυμίες κάθε συνεργάτη.

Μερικά από τα έργα της εταιρείας μας: