Προφίλ Εταιρείας

Ρολά ασφαλείας, Γκαραζόπορτες, Μηχανισμοί θυρών, Μοτέρ, Αυτοματισμοί

     Η εταιρεία ΕΛΑΜΨΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ είναι μία ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2007 από επιχειρηματίες του κατασκευαστικού τομέα και διπλωματούχους μηχανικούς. Οι άνθρωποι της  Elampsis διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, με εξειδίκευση στα ρολά ασφαλείας και στις γκαραζόπορτες.

Τα προϊόντα μας αφορούν σε ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες για οικιακή και επαγγελματική χρήση, ρολά ασφαλείας καταστημάτων και χώρων στάθμευσης, βιομηχανικά ρολά, πόρτες πυρασφάλειας,  πτυσσόμενα κάγκελα, στέγαστρα, συστήματα logistics κ.α. Η τεχνογνωσία που κατέχουμε στην κατασκευή των ρολών ασφαλείας μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας στις δικές σας απαιτήσεις και επιθυμίες.

Επίσης διαθέτουμε και προϊόντα αυτοματισμών-μηχανισμών όπως μοτέρ για συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες, μηχανισμούς για αυτόματες τζαμόπορτες, μηχανισμούς πορτών οροφής, μοτέρ ρολών (βιομηχανικών, οικιακών κλπ), συστήματα parking κ.α.. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση των ανωτέρω προϊόντων διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία. Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες after sales.

 Αδιαπραγμάτευτος όρος για εμάς είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, ώστε να διασφαλίζεται η μεγάλη διάρκεια ζωής τους και η καλύτερη δυνατή απόδοση, διατηρώντας παράλληλα χαμηλά το κόστος αγοράς. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από το 2011 με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001:2008.

 

TOP