Ρολά ασφαλείας διάτρητα

ρολο διατρητο καταστημα Τα ρολά ασφαλείας ανοικτού τύπου με διάτρηση είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, όπου θέλουμε να συνδυάσουμε τη δυνατότητα προβολής του χώρου της επιχείρησης και τη μέγιστη ασφάλεια. Τα ρολά αυτού του τύπου αποτελούνται από τα προφίλ γαλβανισμένου χάλυβα που χρησιμοποιούνται για τα ρολλά κλειστού τύπου μονού τοιχώματος, αφού υποβληθούν σε πυκνής διάταξης διάτρηση με μικρές οπές. Τα ρολά ασφαλείας ανοικτού τύπου με διάτρηση προσφέρουν διαφάνεια χωρίς βέβαια να μειώνεται η αντοχή τους, αφού το πάχος της λαμαρίνας είναι 1mm.

  Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Το τελευταίο προφίλ του ρολού που εφάπτεται στο έδαφος είναι ενισχυμένο για περισσότερη στιβαρότητα και προσαρμόζεται σε αυτό ειδικό λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια. Τα ρολά ασφαλείας διατίθενται σε πολλά χρώματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση. Για αισθητικούς λόγους υπάρχει δυνατότητα ο μηχανισμός κίνησης του ρολλού να καλυφθεί από μεταλλικό κουτί από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, βαμμένη στο ίδιο χρώμα με το ρολλό. Το ρολό κινείται σε κατάλληλους οδηγούς από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, οι οποίοι δύναται να διαθέτουν ειδικό λάστιχο με βουρτσάκι για επιπλέον στεγάνωση και μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργία του ρολλού.

    Τα προφίλ των ρολών ανοικτού τύπου με διάτρηση είναι επίπεδης ή κοίλης διατομής και η επιλογή της εξαρτάται από το αισθητικό αποτέλεσμα και το επίπεδο αντοχής που επιθυμείτε. Γενικά, τα προφίλ κοίλης διατομής προσδίδουν μεγαλύτερη στιβαρότητα και αντοχή, αλλά έχουν υψηλότερο κόστος.

Επιλογές προφίλ:

profile L80D   profile L90D

 

profile L110D

 Τα προφίλ L80D και L90D κατασκευάζονται από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα κοίλης διατομής πάχους 0,8- 1mm ώστε να μην παρουσιάζεται μείωση στην αντοχή τους λόγω διάτρησης. Συνδυάζουν τη δυνατότητα προβολής του χώρου και τη μέγιστη ασφάλεια. Τα συγκεκριμένα προφίλ διατίθενται και για ρολά ασφαλείας μονού τοιχώματος χωρίς την διάτρηση (L80, L90).

 Το προφίλ L110D κατασκευάζεται από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα επίπεδης διατομής πάχους 0,8- 1mm ώστε να μην παρουσιάζεται μείωση στην αντοχή του λόγω διάτρησης. Συνδυάζει τη δυνατότητα προβολής του χώρου και τη μέγιστη ασφάλεια.To best seller των ρολών, με μικρό κόστος και υψηλή ποιότητα. Και αυτό το προφίλ διατίθεται χωρίς διάτρηση για ρολά ασφαλείας μονού τοιχώματος (L110).

 

  • Rola diatrito_1
  • Rola diatrito_2
  • Rola diatrito_3
  • Rolla diatrito_4

Βασικά μέρη των ρολών ασφαλείας

Ενδεικτικά, σας παρουσιάζουμε κάποια από τα βασικά μέρη των ρολών ασφαλείας της Elampsis. Φροντίζουν για την σωστή και ασφαλή λειτουργία των ρολών ενώ μεγιστοποιούν την προστασία του χώρου σας από καιρικούς παράγοντες ή κακόβουλες πράξεις. Αφορούν τόσο σε ρολά αλουμινίου όσο και σε ρολά από λαμαρίνα.

AksonasRolouMeElatiriaΟδηγός ρολού 7εκ.Οδηγός ρολούΠοδιά με λάστιχο σε προφίλ αλουμινίου Α100Ποδιά με λάστιχο σε προφίλ λαμαρίνας L105-2PodiaRolouMeLastixo

TOP