Ρολά ασφαλείας δικτυωτά

Ρολλό Δικτυωτό

   Τα δικτυωτά ρολά ασφαλείας είναι κατάλληλα ρολά καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεστε και παράλληλα το μέγιστο δυνατό φωτισμό και αερισμό. Κατασκευάζονται από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου διαμέτρου 8mm. Τα δικτυωτά ρολλά διατείθενται σε 3 τύπους: “Μεγαλό Μάτι”, “Μεσαίο Μάτι” και “Μικρό Μάτι”. Η αντοχή του ρολλού αυξάνεται από το “Μεγάλο Μάτι” προς το “Μικρό Μάτι”.

MEGALO MATI     MESAIO MATΙ

 

MIKRO MATI

( ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:  "μεγάλο μάτι"  17cm x 11.5cm  /  "μεσαίο μάτι"  10cm x 11cm  /   "μικρό μάτι"  7cm x 4.5cm )

    Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Το κατώτερο μέρος του ρολού που εφάπτεται στο έδαφος αποτελείται από ενισχυμένο προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας κλειστού τύπου για περισσότερη στιβαρότητα και προσαρμόζεται σε αυτό ειδικό λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Επίσης το πάνω μέρος του ρολλού αποτελείται και αυτό από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας κλειστού τύπου για ομαλή κίνηση τυλίγματος. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια. Τα ρολλά ασφαλείας διατίθενται σε πολλά χρώματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση.

 

   Για αισθητικούς λόγους υπάρχει δυνατότητα το μοτέρ του ρολού να καλυφθεί από μεταλλικό κουτί από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, βαμμένη στο ίδιο χρώμα με το ρολλό. Το ρολό κινείται σε κατάλληλους οδηγούς από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, οι οποίοι δύναται να διαθέτουν ειδικό λάστιχο με βουρτσάκι για επιπλέον στεγάνωση και μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργία του ρολλού ασφαλείας.

  • Rolla diktiwto_1
  • Rolla diktiwto_2

Βασικά μέρη των ρολών ασφαλείας

Ενδεικτικά, σας παρουσιάζουμε κάποια από τα βασικά μέρη των ρολών ασφαλείας της Elampsis. Φροντίζουν για την σωστή και ασφαλή λειτουργία των ρολών ενώ μεγιστοποιούν την προστασία του χώρου σας από καιρικούς παράγοντες ή κακόβουλες πράξεις. Αφορούν τόσο σε ρολά αλουμινίου όσο και σε ρολά από λαμαρίνα.

AksonasRolouMeElatiriaΟδηγός ρολού 7εκ.Οδηγός ρολούΠοδιά με λάστιχο σε προφίλ αλουμινίου Α100Ποδιά με λάστιχο σε προφίλ λαμαρίνας L105-2PodiaRolouMeLastixo

TOP