Ρολά ασφαλείας διπλού τοιχώματος με μόνωση

Ρολό γκαραζόπορτα L2in1

Τα ρολά γκαραζόπορτες (κλειστού τύπου) διπλού τοιχώματος είναι κατάλληλα για καταστήματα, χώρους στάθμευσης, αποθήκες, βιομηχανίες και γενικά για χώρους με υψηλές απαιτήσεις. Τα ρολά ασφαλείας αυτού του τύπου κατασκευάζονται από προφίλ γαλβανισμένου εν θερμώ χάλυβα ή από προφίλ αλουμινίου. Λόγω του διπλού τοιχώματος είναι κατάλληλα για χώρους με υψηλότερες απαιτήσεις σε στιβαρότητα και αντοχή. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης πολυουρεθάνης μεταξύ των δύο τοιχωμάτων, ώστε να επιτυγχάνεται μόνωση του χώρου (θερμομόνωση και ηχομόνωση).

   Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Το τελευταίο προφίλ του ρολού που εφάπτεται στο έδαφος είναι ενισχυμένο για περισσότερη στιβαρότητα και προσαρμόζεται σε αυτό ειδικό λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια.Τα ρολά ασφαλείας διατίθενται σε πολλά χρώματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση. Για αισθητικούς λόγους υπάρχει δυνατότητα ο μηχανισμός κίνησης του ρολού να καλυφθεί από μεταλλικό κουτί από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, βαμμένη στο ίδιο χρώμα με το ρολό. Το ρολό κινείται σε κατάλληλους οδηγούς από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, οι οποίοι δύναται να διαθέτουν ειδικό λάστιχο με βουρτσάκι για επιπλέον στεγάνωση και μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργία του ρολλού.

Τα προφίλ της γκαραζόπορτας ρολού κλειστού τύπου είναι επίπεδης ή κοίλης διατομής και η επιλογή της εξαρτάται από το αισθητικό αποτέλεσμα και το επίπεδο αντοχής που επιθυμείται. Γενικά τα προφίλ κοίλης διατομής προσδίδουν μεγαλύτερη στιβαρότητα και αντοχή, αλλά έχουν υψηλότερο κόστος. 

Επιλογές προφίλ:

L 105-2

 L 105-2

Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα επίπεδης τομής πάχους έως 1,5mm.

Ιδιαίτερης αντοχής και στιβαρότητας. Ιδανικό προφίλ για ρολά που καλύπτουν μεγάλα ανοίγματα και δέχονται ισχυρές ανεμοπιέσεις.

Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης μόνωσης.


 

 

A100

A100

Προφίλ από αλουμίνιο επίπεδης διατομής πάχους 1,5mm (το κάθε τοίχωμα). Κατάλληλο για μεγάλα ανοίγματα.

Παρέχει υψηλή αντοχή και ασφάλεια, με σχετικά μικρό βάρος.

Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης μόνωσης.

 

 

 

A80

 

 

 A80

Προφίλ από αλουμίνιο διέλασης πάχους 0,8mm (το κάθε τοίχωμα). Κατάλληλο για μεγάλα ανοίγματα.

Παρέχει υψηλή αντοχή και ασφάλεια, με σχετικά μικρό βάρος.

 

 

 

 

 

 

profileL2in

  

L2in - A2in

 Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα ή από αλουμίνιο, κοίλης διατομής πάχους 0,4mm. Ειδικά σχεδιασμένο προφίλ με οριζόντιες νευρώσεις για την επίτευξη υψηλών επιπέδων αντοχής.

Διατίθενται με standar μόνωση πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας βελτιώνοντας έτσι την θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου σας, αλλά και την στιβαρότητα της κατασκευής. Καμπύλης διατομής ειδικά σχεδιασμένης για μειωμένα επίπεδα θορύβου κατά την λειτουργία του ρολού.

 

 

  • A2in 9006_1
  • A2in 9006_2
  • A2in 9006_3
  • A2in 90165_2
  • A2in 9016_1
  • Rola A2in_6

Βασικά μέρη των ρολών ασφαλείας

Ενδεικτικά, σας παρουσιάζουμε κάποια από τα βασικά μέρη των ρολών ασφαλείας της Elampsis. Φροντίζουν για την σωστή και ασφαλή λειτουργία των ρολών ενώ μεγιστοποιούν την προστασία του χώρου σας από καιρικούς παράγοντες ή κακόβουλες πράξεις. Αφορούν τόσο σε ρολά αλουμινίου όσο και σε ρολά από λαμαρίνα.

AksonasRolouMeElatiriaΟδηγός ρολού 7εκ.Οδηγός ρολούΠοδιά με λάστιχο σε προφίλ αλουμινίου Α100Ποδιά με λάστιχο σε προφίλ λαμαρίνας L105-2PodiaRolouMeLastixo

TOP