Ρολά ασφαλείας μονού τοιχώματος

ρολό γκαραζοπορτα κλειστο L110

  Τα ρολά γκαραζόπορτες (κλειστού τύπου) μονού τοιχώματος είναι κατάλληλα για καταστήματα, χώρους στάθμευσης, αποθήκες, βιομηχανίες κλπ.. Κατασκευάζονται από γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα πάχους 0,6mm – 1,2mm. Υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Το τελευταίο προφίλ του ρολού που εφάπτεται στο έδαφος είναι ενισχυμένο για περισσότερη στιβαρότητα και προσαρμόζεται σε αυτό ειδικό λάστιχο για μέγιστη στεγανότητα. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς για επιπλέον ασφάλεια.

 

  Τα ρολά διατίθενται σε πολλά χρώματα και βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για αντοχή στη διάβρωση. Για αισθητικούς λόγους υπάρχει δυνατότητα ο μηχανισμός κίνησης του ρολού να καλυφθεί από μεταλλικό κουτί από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, βαμμένη στο ίδιο χρώμα με το ρολό. Το ρολό ασφαλείας κινείται σε κατάλληλους οδηγούς από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα, οι οποίοι δύναται να διαθέτουν ειδικό λάστιχο με βουρτσάκι για επιπλέον στεγάνωση και μείωση του θορύβου κατά τη λειτουργία του ρολλού. Τα προφίλ της γκαραζόπορτας ρολού κλειστού τύπου είναι επίπεδης ή κοίλης διατομής και η επιλογή της εξαρτάται από το αισθητικό αποτέλεσμα και το επίπεδο αντοχής που επιθυμείται.

  Γενικά τα προφίλ κοίλης διατομής προσδίδουν μεγαλύτερη στιβαρότητα και αντοχή, αλλά έχουν υψηλότερο κόστος. Τα εν λόγω προφίλ χρησιμοποιούνται και για την κατασκευή ρολλών ανοικτού τύπου, αφού υποβληθούν σε πυκνής διάταξης διάτρηση με μικρές οπές. Τα ρολά ασφαλείας ανοικτού τύπου με διάτρηση προσφέρουν διαφάνεια χωρίς βέβαια να μειώνεται η αντοχή τους, αφού το πάχος της λαμαρίνας είναι 1mm. Είναι κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, όπου θέλουμε να συνδυάσουμε τη δυνατότητα προβολής του χώρου της επιχείρησης και τη μέγιστη ασφάλεια. Τα προφίλ κλειστού και ανοικτού τύπου μπορούν να συνδυαστούν για τη κατασκευή ενός ρολού ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Επιλογές προφίλ:

profileL80  profileL90

profileL110

Tα προφίλ L80, L90 κατασκευάζεται από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα κοίλης διατομής πάχους 0,6mm-1,2mm. Παρουσιάζουν μεγάλη στιβαρότητα, αντοχή και μείωση του επιπέδου θορύβου κατά την λειτουργία του ρολού ασφαλείας. Το προφίλ L90 συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της κοίλης και της επίπεδης διατομής. Διατίθεται και με διάτρηση στα διάτρητα ρολά ασφαλείας (L80D. L90D).

 Το προφίλ L110 κατασκευάζεται από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα κοίλης και επίπεδης διατομής αντίστοιχα πάχους 0,6mm-1,2mm. Το προφίλ L110 αποτελεί το πιο διαδεδομένο προφίλ ανάμεσα στα ρολά που εγκαθιστώνται και έχει μικρό κόστος.  Διατίθεται με διάτρηση στα διάτρητα ρολά ασφαλείας (L110D)

 

  • Rola L110_1
  • Rola L110_2
  • Rola L110_3
  • Rola L110_5
  • Rolla L110_6
  • Rolla L110_7

Βασικά μέρη των ρολών ασφαλείας

Ενδεικτικά, σας παρουσιάζουμε κάποια από τα βασικά μέρη των ρολών ασφαλείας της Elampsis. Φροντίζουν για την σωστή και ασφαλή λειτουργία των ρολών ενώ μεγιστοποιούν την προστασία του χώρου σας από καιρικούς παράγοντες ή κακόβουλες πράξεις. Αφορούν τόσο σε ρολά αλουμινίου όσο και σε ρολά από λαμαρίνα.

AksonasRolouMeElatiriaΟδηγός ρολού 7εκ.Οδηγός ρολούΠοδιά με λάστιχο σε προφίλ αλουμινίου Α100Ποδιά με λάστιχο σε προφίλ λαμαρίνας L105-2PodiaRolouMeLastixo

TOP