Η Εlampsis δραστηριοποιείται επίσης στα ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς θυρών.

www.elampsis.gr/rola-gkarazoportes

   Τα ηλιακά φωτιστικά χρησιμοποιούν ως πηγή ενέργειας για τη λειτουργία τους τον ήλιο, μετατρέποντας την ηλιακή ενέργεια - μέσω του φωτοβολταϊκού φαινομένου - σε ηλεκτρική, η οποία αποθηκεύεται σε συσσωρευτές και χρησιμοποιείται όταν υπάρχει ανάγκη για φωτισμό. Τα ηλιακά φωτιστικά είναι πλήρως αυτόνομα, τοποθετούνται εύκολα και δεν απαιτούν επιπλέον καλωδιώσεις, λειτουργούν αυτόματα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η χρήση λοιπόν των ηλιακών φωτιστικών, συνεπάγεται εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

 Η εταιρεία Elampsis Ενεργειακά Συστήματα Α.Ε. διαθέτει μία μεγάλη γκάμα ηλιακών φωτιστικών κατάλληλων για τον φωτισμό δρόμων, πλατειών, πάρκων, κήπων, βιομηχανικών κτιρίων κ.α.. Τα συγκεκριμένα ηλιακά φωτιστικά είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν σε φωτισμό επιφάνειες από 200 έως 700 m2, με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας, προσφέροντας αυτονομία έως 5 ημέρες. Σημαντικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι για την παραγωγή φωτισμού χρησιμοποιούνται λυχνίες LED, οι οποίες έχουν πολύ μικρότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους άλλους τύπους λαμπτήρων. Διαθέτουν υψηλή αισθητική και παράλληλα μεγάλη αντοχή, αφού είναι κατασκευασμένα από βαρέως τύπου χάλυβα και αλουμίνιο.

 Τα ηλιακά φωτιστικά που προμηθεύει και εγκαθιστά η Elampsis (κάντε κλικ στο φωτιστικό που σας ενδιαφέρει για να διαβάσετε τα χαρακτηριστικά του)

HliakoFwtistikoSSL1 NAUF  HliakoFwtistikoSSL2 KAL  HliakoFwtistikoSSL3 MIR  HliakoFwtistikoSSL4 IOK 
 HliakoFwtistikoSSL5 IFI  HliakoFwtistikoSSL6 EYR  HliakoFwtistikoSSL7 ERM  HliakoFwtistikoSSL8 ORF
 HliakoFwtistikoSSL9 POS  HliakoFwtistikoSSL10 THAL  HliakoFwtistikoSSL11 DION