Μοτέρ οροφής

Τα μοτέρ οροφής αποτελούν μια λύση ποιότητας και μέγιστης αντοχής για τις ανάγκες της γκαραζόπορτας. Προορίζονται τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική-βιομηχανική χρήση. Τοποθετούνται στην οροφή εξοικονομώντας ωφέλιμο χώρο για κίνηση και αποθήκευση.

Κεντρικά μοτέρ

Τα κεντρικά μοτέρ είναι ο συνηθέστερος και οικονομικότερος τρόπος για την ηλεκτροκίνηση ρολών ασφαλείας με άξονα με σπειροειδή ελατήρια. Τοποθετούνται στο μέσο του άξονα και είναι κατάλληλα για ρολά καταστημάτων, γκαράζ κλπ. με μεσαία συχνότητα χρήσης.

Σωληνωτά μοτέρ

Τα σωληνωτά μοτέρ χρησιμοποιούνται κυρίως στα οικιακά ρολά και επιλέγονται για λόγους οικονομίας και εξοικονόμησης χώρου. Πρόκειται για μονοφασικά μοτέρ με κατανάλωση μέχρι 500Watt. Η δυνατότητα έλξης τους φτάνει μέχρι και τα 350Kg.

Πλαϊνά μοτέρ

Τα πλαϊνά μοτέρ είναι ιδανικά για ρολλά ασφαλειας με μεσαίο και μεγάλο βάρος και με με χρήση μεγάλης συχνότητας (πολλές φορές την ημέρα). Χρησιμοποιούνται κυρίως σε ρολά μεγάλου πλάτους ενώ εξοπλίζονται με πολλούς μηχανισμούς ασφαλείας.

Μηχανισμοί για ανοιγόμενες πόρτες

Οι μηχανισμοί για ανοιγόμενες πόρτες διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και περιλαμβάνουν γραμμικούς μηχανισμούς (μπράτσα), αρθρωτούς και υποδαπέδιους. Είναι κατάλληλοι για την κίνηση μιας μονόφυλλης ή δίφυλλης πόρτας με μήκος φύλλου που δεν ξεπερνά τα 5m.

Μηχανισμοί για συρόμενες πόρτες

Τα μοτέρ για συρόμενες πόρτες διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και περιλαμβάνουν μηχανισμούς για την κίνηση μιας απλής οικιακής πόρτας μέχρι την κίνηση βιομηχανικών θυρών πολύ μεγάλου βάρους (μέχρι 3.500 KG) και με μεγάλη συχνότητα χρήσης.

Μηχανισμοί για αυτόματες τζαμόπορτες

Οι μηχανισμοί και τα μοτέρ για αυτόματες τζαμόπορτες αφορούν τόσο τις συρόμενες τζαμόπορτες όσο και τις ανοιγόμενες. Απευθύνονται σε όλους τους τύπους αυτόματων συρόμενων & ανοιγόμενων πορτών εισόδων σε κτήρια, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, κλινικές - νοσοκομεία κ.α