Η Εlampsis δραστηριοποιείται επίσης στα ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς θυρών.

www.elampsis.gr/rola-gkarazoportes

daikin-altherma-hydrobox-innen 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ από την Elampsis Ενεργειακά συστήματα Α.Ε.


Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας μέσω της Elampsis A.E. και θερμανθείτε ΔΩΡΕΑΝ για 25 χρόνια !!!
Μειώστε το κόστος θέρμανσης έως και 70% σε σχέση με το πετρέλαιο. Η αντλία θερμότητας αποτελεί την πλέον αποδοτική λύση. Χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια και αντλεί θερμότητα  απ'το  περιβάλλον αποδίδοντάς  την στο χώρο  σας  και  γι' αυτό  το  λόγο θεωρείται  Ανανεώσιμη Πηγή  Ενέργειας.
Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης. Ειδικότερα για τη θέρμανση η αντλία θερμότητας συνεργάζεται και με ενδοδαπέδια θέρμανση αλλά και με συμβατικά σώματα υψηλών θερμοκρασιών.
Για μία κατοικία 120 τμ μπορείτε να εξοικονομήσετε ετησίως για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, σε σχέση με το πετρέλαιο, κατά μέσο όρο 1.000 € !!!
 

Δείτε τη μελέτη του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου σχετικά με τη σύγκριση του κόστους θέρμανσης από διάφορες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην Ελληνική αγορά, η οποία επιβεβαιώνει ότι η αντλία θερμότητας είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος θέρμανσης.


Τα πλεονεκτήματα της αντλίας θερμότητας :
  • Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα
  • Δεν απαιτούνται επεμβάσεις στο εσωτερικού του σπιτιού.
  • Δεν απαιτεί χώρο λεβητοστασίου.
  • Τοποθετείται και σε διαμερίσματα με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης (μονοσωλήνιο)
  • Ο υπάρχων λέβητας μπορεί να αντικατασταθεί πλήρως ή να παραμείνει ως εφεδρικό σύστημα.

Συνδυάζοντας την αντλία θερμότητας με διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 10Kwp από την Elampsis A.E. μπορείτε να έχετε εισόδημα έως 1.500€ ετησίως και παράλληλα  ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ !!!
Επικοινωνήστε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας από μηχανικό της εταιρείας μας για να επιλέξουμε την καλύτερη λύση για εσάς. Δυνατότητα χρηματοδότησης από τα Πράσινα Δάνεια Κατοικίας της Eurobank.

 

Αντλίες θερμότητας Daikin Altherma

Αντλίες θερμότητας για οικιακή χρήση

Η Daikin εφάρμοσε την τεχνογνωσία της στις αντλίες θερμότητας και δημιούργησε τη σειρά συστημάτων θέρμανσης κατοικιών Daikin Altherma. Η σειρά περιλαμβάνει επιλογές υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών για τις ανάγκες κάθε είδους κατοικίας - νεόδμητης ή παλαιάς, μεγάλης ή μικρής. Επιπλέον, η νέα σειρά Daikin Altherma Flex παρέχει μια μοναδική λύση αντλίας θερμότητας για πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών.

Αντλίες θερμότητας για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση

Οι αντλίες θερμότητας της Daikin για επαγγελματική χρήση περιλαμβάνουν συστήματα multi, VRV και ψύκτες, τα οποία παρέχουν θέρμανση υψηλής απόδοσης, αλλά και ψύξη. Στη βιομηχανία, οι αντλίες θερμότητας παρέχουν επιπλέον απαράμιλλη αποδοτικότητα στις παραγωγικές διεργασίες, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες βιομηχανικής θέρμανσης και ψύξης.

 

Αντλίες θερμότητας Samsung EHS

Samsung EHS mono

Το EHS Mono είναι μια εξωτερική μονάδα που έχει ενσωματωμένο το υδραυλικό κύκλωμα. Συνεπώς, δεν απαιτείται χώρος για την τοποθέτηση μονάδας Hydro ούτε ψυκτική εγκατάσταση.

Samsung EHS Split

Το EHS Split είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά συστημάτων EHS και έχει αναπτυχθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, είναι δε σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ειδικά για λειτουργία θέρμανσης

Samsung antlia EHS SPLIT

Samsung EHS TDM

Το Σύστημα EHS TDM υποστηρίζειτόσο θέρμανση (και ψύξη) αέρος-αέρος όσο και αέρος-νερού. Συνεπώς, αποτελεί την απόλυτη λύση κλιματισμού για όλες τις εποχές του χρόνου.

Samsung Eco Heating Υψηλών Θερμοκρασιών

Οι μονάδες DVM EHS HT διαθέτουν εξωτερικές μονάδες με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση, ώστε να καλύπτουν κτίρια σχετικά μεγάλου μεγέθους. Θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την θέρμανση νερού έως και 80°C.


 
Σχετικά αρχεία:

  Daikin Altherma datasheet

  Panasonic Aquarea datasheet

  Αντλίες θερμότητας Samsung EHS

 

Daikin Altherma Samsung Heat Pumps